ONS BEDRIJF

Net zoals jouw bedrijf, heeft ook dat van ons een uniek verhaal

bedrijf3
ONS VERHAAL

Zoals dat vaak gaat, begon ook ons verhaal heel simpel. Een idee dat ontstaat naar aanleiding van een behoefte. Of meerdere behoeftes, in dit geval.

Wij waren allebei aan de slag als consultant. Toen nog apart, maar we deelden dezelfde visie. En we deden ook geregeld beroep op elkaars complementaire kennis. Omdat we wisten wat we aan elkaar hadden. Dat we gerust konden zijn dat de ander gewoon kon overnemen in een ander domein, maar wel op hetzelfde niveau. Voor onze klanten was ook net dat vertrouwen erg belangrijk.

We merkten ook apart eenzelfde verlangen op bij onze klanten. Die wilden advies over verschillende expertisedomeinen heen, maar liefst geïntegreerd in één totaalaanpak. Eén aanspreekpunt waar ze terecht konden met al hun vragen.

Kennisnetwerk voor ondernemers

Dus besloten we om onze krachten te bundelen. Om samen een kennisnetwerk op te richten. Een kennisnetwerk voor ondernemers.

Bij ons vind je zowat alle expertisedomeinen onder één dak. Van change managment tot persoonlijke coaching. Van algemene trainingen tot strategie. Met één constante: wie voor ons werkt, is een specialist binnen zijn vakgebied. Al onze consultants hebben minstens tien jaar ervaring binnen hun domein.

bedrijf3-1
bedrijf1
Vertrouwen

Zo garanderen we een goed eindresultaat voor elk bedrijf. Of je onderneming nu haar eerste stapjes zet of klaar is om door te groeien. Of je nu wil professionaliseren of klaar bent om uit je comfortzone te komen: op ons kan je vertrouwen.

Hoe kunnen we je helpen?

Ons team staat klaar om jou en je bedrijf verder te helpen in de verdere stappen die jullie wensen te ondernemen.

icon_consultingicon_consulting_blue
consultancy

Verschillende specialisaties, maar één vast einddoel: een oplossing op maat.

LEES MEER
icon_trainingicon_training_blue
Training

Duidelijke doelen en een geïntegreerde opleiding op maat. Haal het maximale uit je werknemers.

LEES MEER
icon_coachingicon_coaching_blue
Coaching

Klaar om veel bij te leren op korte tijd? Je persoonlijke coach staat voor je klaar.

LEES MEER
icon_adviesraadicon_adviesraar__blue
Adviesraad

Niet elk bedrijf komt zomaar in aanmerking voor onze Adviesraad. Ga jij de uitdaging aan?

LEES MEER

jezelf of je bedrijf klaarstomen

voor een succesvolle toekomst?
Contacteer onsDoe de test

succesverhalen

onze klanten aan het woord

ONZE FOCUS

JE BEDRIJF

Je bedrijf, daar draait het bij ons om. Want elk bedrijf maakt een unieke reis. Of je nu aan het prille begin staat, een nieuw hoofdstuk, een uitbreiding, of wilt (her)evalueren: vertrouw op ons. Samen met jullie willen we: vasthouden wat goed is, verbeteren waar het kan en (om)schakelen als het moet.

START NU
DE MENSEN DIE ER WERKEN

Wij helpen jou en je mensen excelleren in wat jullie doen. Wij reiken de juiste middelen aan om succes te boeken. Klaar om jullie talenten verder te ontwikkelen en het beste uit julliezelf te halen?

START NU

© LEMMENS VIGNIGNI 2021